Trägård & Utemiljö

Här kan du skapa ett ärende för utemiljön. Tex ställa frågor, ge förslag, anmäla intresse att hjälpa till med något eller ge synpunkter.

Trivselregler för innegården sommar 2020

Grill
Föreningen har nu två stycken grillar placerade utanför grovsoprummet. Låna gärna dessa men tänk på följande:

  1. Rengör efter användning (galler, grillverktyg etc.)
  2. Ställ tillbaka grillen när den svalnat, och töm ut askan.
  3. Lämna inte tändvätska och grillkol då många barn leker på gården.
  4. Ha koll på om det blir eldningsförbud.
  5. Ingen grillning på balkonger.

Utemöbler
Använd och flytta runt våra utemöbler men ställ tillbaka dem när ni är klara.

Ljudnivå
Efter 22.00 ska ljudnivån vara dämpad på innegården.

Trädgård
Gräsklippning, vattning och och övrig skötsel av trädgården sköts numera av trädgårdsgruppen/styrelsen. Vill du hjälpa till eller har idéer ang trädgårdsarbetet, är du välkommen att kontakta trädgårdsgruppen via formulär nedan eller info@fyrtornet1.se.

Covid-19
Under rådande omständigheter ber vi er att inte samla många gäster på innegården eller som rör sig fram och tillbaka i trapphus vid festligheter. Innegården är den plats riskgrupper ev endast vågar besöka.

Gemensam
Innegården tillhör alla boende i föreningen så lämna inte privata saker ute så som grillar, leksaker eller egna utemöbler.

Rökning
Ni som röker gör gärna detta en bit bort från portar och fasad, detta så inte röken kommer in i husen. Lämna fimparna i krukorna som ställts ut. Ingen rökning på gräsmatta eller balkonger.

Cyklar
Fler cykelställ är beställda och sätts upp inom kort. Ni som har gamla cyklar som står och samlar damm på gården ber vi flytta ner dessa till cykelrummen i källare så de som använder sin cykel dagligen lättare hittar plats.

Balkonger
Möblera gärna de gemensamma balkongerna men tänk på att vara lyhörd för alla i trapphuset så inte balkongen blir för privat. Det är också viktigt att inför höststädningen att samtliga balkonger töms på krukor och möbler så att balkongerna kan städas inför vintern.

Formulär

  • Lägg in ditt mobilnr så vi enkelt kan nå dig
  • Här kan du ladda upp dokument, foto mm för att beskriva ditt äredende
    (max 50 MB)

Trägårdsansvariga

Vi hanterar alla frågor kring trädgården. Lotta och Agneta