Kontakt

Bostadsrättsföreningen Fyrtornet 1
Åsögatan 185
116 32 Stockholm

e-post: info@fyrtornet1.se

Aktuellt i Fyrtornet

Gårdsrenovering - uppdatering
2021-09-18
Arbetet med att renovera övre delen av gården går framåt. Vi har haft lite förseningar som beror på att den sten vi beställt var slut hos leverantör. Nu har stenen dock levererats, vilket gör att arbetet kan ta fart igen. För att ta igen lite tid har vi godkänt att arbete även får utföras på helgerna, men inte före kl 10. 

Vi vill särskilt uppmärksamma er på att vara försiktiga när ni rör er på övre delen av gården, då den nu är en byggarbetsplats. Se upp för ojämnheter och hinder.

Arbetet med att ta bort asfalten i körportarna på Sågargatan 8 och Erstagatan 11 och ersätta den med granitplattor har pausats då vi behöver undersöka närmare hur det ser ut under asfalten, och hur förutsättningarna ser ut för att göra arbetet enligt plan.

Fortsatt finns goda förutsättningar för att gårdsrenoveringen kommer att vara klar i slutet på oktober. Vi återkommer med information om detta skulle ändras. 

Målet är att tillträde/passage till källare, tvättstuga och sophantering ska fungera som vanligt, men vissa störningar kan tidvis förekomma och vi rekommenderar att ni under projekttiden undviker att passera övre delen av gården mer än nödvändigt.


Protokoll från årsstämman
2021-07-05
Protokoll från årsstämman finns nu upplagt under Om oss.